Administratief assistent

Efficiënte bedrijfsvoering begint bij een goede verdeling van taken. Om de administratie op een soepele en flexibele manier te laten werken, kan een administratief assistent absoluut onontbeerlijk zijn. Een ervaren administratieve kracht kan al het verschil maken tussen een gestreste werksfeer en een optimaal bedrijfsvoering. Voor parttime of fulltime assistenten in de administratie kunt u prima iemand inhuren, bijvoorbeeld via een uitzendbureau. Er zijn veel werkzoekenden die ervaring hebben in administratie. Ontdek hoeveel u kunt profiteren van een extra administratieve kracht en bespaar een grote hoeveelheid tijd en geld.

Huur een assistent in

Om uw administratie op orde te brengen kunt u een ervaren en gediplomeerd administratief assistent in dienst nemen. Tijdens de opleiding tot administratief medewerker wordt een expertise in relevante software ontwikkeld en leert men financiële en logistieke administratieve taken uitvoeren. Met een grote ervaring in interne en externe communicatie – het verzorgen van mailings en bijhouden van agenda’s en adressenbeheer – is een parttime of fulltime administratief medewerker een enorme aanwinst voor uw bedrijf. Gemiddeld genomen is het maandloon dat u betaalt voor een administratieve kracht zeer schappelijk. Zorg dat uw werkdag niet ondergesneeuwd raakt door irrelevante administratieve taken en huur een assistent in.

Besteed uw taken uit

De taken die een assistent van u over kan nemen, kunnen uw werkdruk een stuk minder maken. Door taken en verantwoordelijkheid te delegeren aan een ervaren administratief werknemer, houdt u tijd over voor de echt belangrijke zaken – het ondernemen en het bevorderen van de bedrijfsvoering. Contacten onderhouden met klanten en leveranciers, financiële en logistieke boekhouding, en het up to date houden van uw bedrijfsprofiel op social media, dat zijn allemaal taken die een administratief assistent voor u kan uitvoeren. Daarmee is het inhuren van een extra administratiekracht een investering die zichzelf vanzelf uitbetaalt op de lange termijn.