Loopbaancoach

Een goede loopbaancoach heeft minstens één gecertificeerde of geaccrediteerde coaching opleiding afgerond. Waarom vinden wij dat? Omdat het geen beschermd beroep is kan eenieder zich een loopbaancoach noemen. Dat maakt het lastig om te achterhalen wie er werkelijk deskundig is. Een tip; kies voor een coach met een passend coachopleiding die ook nog eens werkervaring heeft. Het is niet dat mensen die geen werkervaring hebben slecht zijn, nee dat bedoelen wij niet. Het gaat erom dat je krijgt wat je verdient! Een loopbaancoach betaal je zelf en dat maakt dat je ook wat eisen mag stellen aan zo’n loopbaancoach.

Een loopbaancoach die een gecertificeerde of een geaccrediteerde coaching opleiding gevolgd heeft is in de studie al actief geweest met eigen kwaliteiten verbeteren rondom coaching vaardigheden. Dat maakt dat zo’n loopbaancoach ervaring heeft met hoe hij coacht. Dat hoeft hij dus niet bij jou nog te leren als jij één van zijn eerste klanten bent. Wil je een loopbaancoach die bij je past, die een gecertificeerde of geaccrediteerde coaching opleiding heeft afgerond en dat je kunt rekenen op de deskundigheid wat ook voortvloeit uit de ervaring van de coach, klik dan hier. Je kunt gratis en vrijblijvend je oriënteren op offertes van verschillende opgeleide en ervaren loopbaancoaches uit jouw regio.

Heeft u behoefte aan een loopbaancoach die aansluit bij uw geloofsovertuiging? Wilt u gecoacht worden vanuit het christelijk oogpunt en weten hoe een loopbaancoach u daarbij kan helpen? U hoeft uw waarden niet aan de kant te zetten. Uw geloof is een onderdeel van u en uiteraard heeft u het recht om een loopbaantraject aan te gaan vanuit een christelijk blik. Klik hier voor gratis en vrijblijvende offertes. U kunt zelf oriënteren welke loopbaancoach het beste bij u past.